Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Despre radiera

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege si trata Starea de sanatate
«Despre radiera »


    Tapping-EFT -- despre radiera

"Oamenii nu mor din cauza cancerului, si nici din cauza agentilor patogeni, a virusurilor, a bacteriilor... ci din cauza fricii si a epuizarii." (Dr. Ryke Geerd Hamer)

Definitie: Tehnicile de Eliberare Emotionala (Tapping-EFT) reprezinta o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: mental, emotional si fizic. Sunt o noua cale de abordare a sanatatii, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniul psihologiei si medicinii din ultimul secol.

De-a lungul meridianelor energetice se afla puncte a caror rezistenta electrica este de 300 de ori mai scazuta decat pe restul suprafetei corpului (G. Craig). Acest lucru face ca baterea acestor puncte sa se transmita semnalele la creier mult mai rapid.

Orice gand, stare emotionala sau verbalizare din momentul stimularii amprenteaza puternic prelucrarea datelor de catre creier: cand omul experimentaza o stare emotionala negativa, de manie, suparare sau teama, creierul sau intra in stare de alerta. Reactia de tip "lupta sau fugi" este o reactie tipica a creierului vechi sau reptilian, necesara omului de alta data pentru a se proteja de primejdiile de moarte. In zilele noastre, de cele mai multe ori acest mecanism este declansat nu de un factor extern, dar doar de perceptia noastra (emotie negativa, amintire, trauma, convingeri limitative).

Cum functioneaza?

Universitatea de medicina Harvard arata ca stimularea punctelor de acupunctura de pe meridianele energetice reduce activitatea amigdalei, hipocampului si a celelaltor parti ale creierului asociate cu teama. In alte cuvinte, Tapping-EFT opreste aceasta reactie de tip "lupta sau fugi".

Mai mult decat atat, Tapping-EFT indeparteaza inversia psihologica legata de castigurile secundare (care ne fac sa mentinem obiceiurile noastre proaste si convingerile limitative) si stimuleaza capetele celor 14 meridiane principale, in timp ce se rosteste o fraza de rememorare a problemei pe care se lucreaza..

Studii despre EFT

Dovezi ale efectelor benefice asupra creierului, asupra corpului si a psihicului vin din neuroimaging (scanarile cu CT si RMN ale creierului au aratat ca becul rosu al amigdalei se stinge!) si din studii stiintifice care demonstreaza scaderea cu 25% a nivelului de cortisol, hormon al stresului, dupa doar 20 de minute de Tapping-EFT. Aceste date devin si mai incredibile daca consideram ca dupa 20 de minute de Psihoterapie Cognitivo - Comportamentala, tehnica de psihoterapie moderna considerata stiintific a fi cea mai eficace, nivelul de cortisol a ramas nemodificat. (Dr. Dawson Church).

Indicatii

Panica/anxietate, frici/fobii, depresie, furie, dependente (dulciuri, gusturi, alcool, cafea, tigari, droguri, etc.), ADHD, traume, abuzuri (fizice, emotionale), sindrom de oboseala cronica, stres, insomnie, probleme de vedere, slabire, dureri, alergii, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, probleme urinare etc.

Avantaje
1.- Nu implica proceduri chirurgicale
2.- Nu se folosesc ace
3.- Nu se folosesc medicamente sau substante chimice
4.- Nu se impinge si nu se trage de corpul uman
5.- Sunt proceduri inofensive (bateri, murmurari, rotiri de ochi). Milioane de persoane au utilizat Tapping-EFT si contestatiile sunt sub 1%!

  • Tapping-EFT reprezinta busola care te poate conduce la adevarata ta lumina, te ajuta sa te imprietenesti cu tine!

  • "Dovezile stiintifice legate de psihologia energetica care provin din peste 12 tari, sugereaza ca aceasta metoda terapeutica genereaza rezultate neobisnuit de rapide, eficiente si durabile".

  • Sceptici sau nu, toti cei care au incercat au avut rezultate uimitoare ce au condus la o perspectiva mai ampla, la claritate si la o stare de calm, indiferent de natura problemei (fizica, emotionala sau spirituala).

Poti sa faci asta. Stiu ca poti. Si cand o veti face, acea greutate emotionala pe care ati ales sa o stabiliti va va ajuta sa va faceti calatoria in viata continua mult mai libera si mai placuta.

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Revino la Site clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.