Daca crezi ca vei reusi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Despre SCN
logo

Viata --- vazuta altfel!...

Ai ajuns intr-un loc!
Unde poti sa realizezi importante beneficii cu aport minim

Despre . . . S C N

Viziunea Smart Crypto Note

Smart Crypto Note ofera o platforma globala, descentralizata, independenta de tranzactionare si afaceri pentru toti jucatorii din societate. Acest tip de solutie ofera o oportunitate justa de securitate si crestere, care ar fi imposibil de realizat cu resursele financiare disponibile in prezent. Structura este capabila sa raspunda atat nevoilor zilnice (cum ar fi cumpararea de bunuri imobiliare), cat si nevoilor investitorilor in acelasi timp.

Succesul SCN este asigurat de excelenta armonie a celor doua zone. Organizatia globala va fi condusa de un grup de holding cu sediul in Malta, care va reprezenta interesele individuale si comune ale tuturor participantilor, atat la nivel local, cat si global. (In prezent, cele mai reglementate si sigure conditii legale pentru sistemele bazate pe blockchain si criptomonedele sunt din lume.)a.

b.

Pentru a ajuta membrii sa atinga potentialul maxim, S C N asigura pagina proprie (adica Portmoneu digital individual) pentru fiecare memebru concomitent cu evidenta si toate operatii efectuate in cadrul S C N , , acest sistem este absolut gratuit.

In momentul in care va alaturati la S C N , deveniti parte dintr-o comunitate cu drepturi depline. o generatie noua de antreprenori Comunitatea noastra, instrumentele noastre de marketing, organizarea si comunicarea sunt cu adevarat deosebite. Ca membru S C N , veti fi sprijinit inclusiv cu sfaturi utile pentru a va ajuta sa va instruiti rapid si sa va pastrati in trend.

S C N intrece orice......., vazut anterior pe piata !

Pagina in constructie

  • ;
  • .
  • .
  • .
  • ;
  • ;
  • .
  • Si...si... Nu trebuie sa cumparati si nici sa vindeti NIMIC.

Ce oferim

Oricine doreste, are posibilitatea sa devina membru S C N , ceeea ce ii va creea posibilitatea realizarii unor venitui directe si mai ales Venituri reziduale(venit pasiv).

Primul pas -

Pentru inregistrare

Ghid pentru inregistrare A clic aici,

Dupa ce intelegi despre ce este vorba si cum functioneaza
Povesteti la cunoscuti si necunoscuti - sa faca la fel .

Va fi alcatuit din membrii a caror participare este si va fi benefic fiecaruia, functie de modul in care va dori, intelege si se va implica.

Fiecare este liber sa faca tot ceea ce doreste, pofteste, si cum crede de cuviinta, alegerea ii apartine.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener S C N si te vei bucura de ceea ce iti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta !

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2022. All Rights Reserved.