Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Atingerea cuantica

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«A t i n g e r e a   c u a n t i c a »

     A t i n g e r e a   c u a n t i c a. . .

Unul din cele mai dezirabile aspecte ale muncii de vindecare este calatoria interioara care insoteste acest proces. Noi am descoperit ca cu cat acest proces este mai meditativ, cu atat mai fascinant devine el. La baza acestei metode sta meditatia activa, respectiv contemplatia dublata de intentie. Dupa ce au experimentat lucrul cu Esenta, foarte multi oameni ne-au spus ca asta au cautat de-a lungul intregii lor vieti. Ei au inceput sa traiasca stari de liniste interioara din ce in ce mai profunde, care par porti de intrare intr-un Univers mai mare si care ii conduc catre o perspectiva mai ampla asupra vietii.

Descoperirile la care conduce aceasta metoda sunt unice pentru fiecare om in parte. Cu cat vei practica mai mult, cu atat mai multe lucruri vei descoperi. Practic, acest proces de descoperire nu are limite: orice aspect asupra caruia iti vei focaliza atentia va incepe sa se desfasoare in fata ta, prezentandu-ti laturile sale ascunse. Daca nu vei lasa gandirea ta logica sa interfereze cu acest proces, toate aspectele asupra carora iti vei focaliza atentia vor incepe sa isi reveleze esenta intr-o maniera naturala, care le este caracteristica. Acest lucru este valabil in egala masura pentru munca de vindecare, pentru afaceri, pentru emotii sau pentru orice activitate lumeasca, oricat de banala ar parea ea (cum ar fi, de pilda, tunsul gazonului)

Aceste experiente te vor ajuta sa intelegi ca tu reprezinti mult mai mult decat ti-ai imaginat vreodata, ca tu esti punctul central sau de origine din care incepe expansiunea si explorarea ta interioara. Eu si sotia mea am descoperit ca lucrul cu Transformarea Esentei ne-a permis un acces mai deplin ca oricand inainte la procesul de vindecare, oferindu-ne posibilitati nebanuite pana atunci. In parte, acest lucru se datoreaza imaginilor pe care aceste tehnici le genereaza, dar si calitatii onirice care le caracterizeaza (ceea ce inseamna ca lucrul cu Esenta ne scoate din cadrul stramt al gandirii logice referitoare la cum "ar trebui" sa fie lucrurile).

Mai mult, procesul ne ajuta sa reducem toate lucrurile la componentele lor de baza, dupa care transcendem chiar si aceastĂŁ stare si patrundem intr-un spatiu al creatiei libere. In acest moment totul devine posibil (cel putin teoretic). Daca ai practicat tehnicile de baza ale Atingerii Cuantice si cele de Supraincarcare, nu vei putea practica tehnicile descrise in aceasta carte decat daca iti vei schimba in totalitate perspectiva. Indiferent de experienta pe care ai acumulat-o pana in prezent, aceste tehnici te obliga sa fii tu insuti, adica sa fii prezent, foarte atent si plenar constient de experienta pe care o traiesti, chiar daca aceasta ti se pare onirica.

Zilnic:

- Respiram aer poluat.

- Bem apa si alte lichide poluate cu reziduri periculoase sau care contin produse chimice si aditive daunatoare pentru organism.

- Mancam alimente fara minerale, foarte rafinate, care au un exces de grasimi, pregatite sau conservate cu ajutorul produselor chimice si al aditivelor daunatoare pentru sanatate.

- Fumam si consumam alcool in exces.

- Nu prea facem activitati fizice.

Acest "stil de viata modern" suprasatureaza organismul nostru cu tot felul de toxine si deseuri acide, incetineste activitatea metabolismului, dauneaza sistemului imunitar care-si pierde gradual capacitatea de a ne proteja de maladii si de imbatranire.

Mai mult decat aceste efecte daunatoare pentru organism, exista si factorii psihologici si emotionali care ne afecteaza in fiecare zi. Traim si lucram in conditii tot mai stresante, precum traficul rutier, presiunea la lucru, relatiile familiale conflictuale, instabilitatea economica si altele.

Considerand ca toate astea au un impact daunator asupra calitatii vietii, avem nevoie de ceva care sa ne ajute sa luptam cu stresul. Ceva care sa ne curate intotdeauna de toxine si deseuri periculoase pentru corpul nostru, care sa restabileasca celulele traumate, sa fortifice sistemul imunitar si sa readuca echilibrul intre nivelul fizic, electromagnetic, biologic si chimic.

Tehnica de respiratie asociata cu senzatiile corporale generate de lucrul cu Esenta este principala cheie a tuturor tehnicilor de Transformare a Esentei. Respiratia Esentei si elongatiile (niste exercitii pe care le vei invata mai tarziu) iti permit sa reinstaurezi starea de curgere armonioasa in interiorul fiintei tale.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.