Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Theta Healing

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«Theta Healing»


     T h e t a  H e a l i n g . . .

Kok Sui

Tehnica Theta Healing este o tehnica antica , holistica, adusa in zilele noastre de o americanca nativ intuitivo-senzitiva, practicanta a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

ThetaHealing ne invata sa intram intr-un stadiu meditativ de relaxare profunda, in care creierul emite preponderent unde theta.

Un tanar intra intr-o biserica si se roaga: "Ajuta-ma Doamne, sa castig si eu la loto!" Si se roaga asa toata viata, fara a ajunge la vreun rezultat. La un moment dat, Dumnezeu ii raspunde: "Mai omule, te ajut, dar cumpara si tu o data un bilet la loto!"

Biblia spune "Cere si ti se va da!" Dar, cand cerem, ca sa putem primi trebuie sa avem indeplinite anumite conditii. In sistemul de terapie Theta Healing, promovat de Vianna Stibal, cand cerem sau, cum spune autoarea, cand comandam, in sensul lansarii rugamintii de a fi ajutati sa anulam orice afectiune, trebuie sa fim cuprinsi de iubire neconditionata. Atunci, ne putem inalta si conecta la energiile Divine pentru realizarea procesului de insanatosire, care este un proces de cocreatie, "ca martori alaturi de Creator", afirma Vianna Stibal.

Intrarea in rezonanta cu Dumnezeu sau Buddha sau Yehova sau Allah sau cum mai este perceputa Divinitatea in diferite colturi ale lumii, face posibila urcarea pana la Al Saptelea Plan al Existentei, spre Energia Creatoare a Tot Ceea ce Exista.

Stibal expune o metoda cu ajutorul careia se poate ajunge la intelegerea a Tot Ceea Ce Exista si totodata, la intrarea in Al Saptelea Plan

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul în sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, în el se reflectã doar starile de constiinta a omului. Corpul în sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, când vorbim de *vindecare pranica*, ne referim mai mult la o *reîntregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Constientizeaza importanta participarii la viata de club si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.