Daca crezi ca vei reusi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Vremea in Bucuresti

Click for Bucharest,
 Romania Forecast

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Testimoniale
logo

Viata --- vazuta altfel !...


Avem in fata cel mai interesant supliment alimentar
«Synergy O2»

care intrece tot ce ati vazut pana acum !...

T e s t i m o n i a l e... . . .

Marturia Danielei.....

Am aflat despre Synergy O2 acum 2 ani de la un prieten de-al meu. Am fost sceptica cu privire la eficacitatea produsului, dar dupa de m-am documentat am decis sa-l incerc pentru patologiile mele. Am suferit de hipertensiune arteriala si dureri de cap. In plus, am avut alte tulburari din cauza efectelor secundare ale 12 cicluri de chimioterapie efectuate pentru un cancer de san foarte agresiv.

La un an dupa utilizarea Synergy O2 colesterolul meu a revenit la valori normale, tesiunea sa stabilizat fara medicamente.

Produsul a fost de mare folos si asupra circulatiei sanguine, de fiecare data, inainte, cand mi s-a recoltat sange, a fost o mare dificultate in a gasi vena care se rupea adesea. Acum nu mai este o problema.

In urma cu aproximativ o luna am suferit rinozeptoplastie si turbinate. In timpul operatiei, nu am avut sangerare, nici o durere, ci doar o problema foarte dificila din cauza unui nas spart.Am aplicat SynergyO2 pe vanatai si am efectuat spalaturi nazale pe langa aportul oral. Medicii au fost uimiti de recuperarea rapida, de fapt sa redus jumatate timpul de recuperare.

Consider ca Synergy O2 este un produs excelent care este unic in felul sau.

Sunt Salvo din provincia Cuneo, folosesc Synergy O2 de aproximativ 2 ani, beneficiile pe care le am sunt diferite, de exemplu:

Am suferit de gastrita si acum nu mai am practic reflux sau dureri de stomac, am avut intotdeauna ochii inrositi si acum s-au curatat frumos, de mai multe ori am luat gripa si diverse virusuri, dar in ultima vreme virusurilor si gripa nu mai au nicio influenta asupra mea.

De cand fac sport si mai ales in ciclism specific, folosesc Synergy O2 ca integrator si chiar aici simt beneficiile, de exemplu simt mai putina oboseala este mai multa energie. In jumatate de litru de apa in sticla de apa am pus de la 25/30 picaturi si in timpul cursei de 70/90 Km, beau cate o inghititura la fiecare 30 de minute, cam asa, dupa ce am terminat turul in ultimul timp, folosesc Synergy O2 pentru masaj pe coapse si gambe, deoarece inainte le simteam putin greu, acum cu acest masaj ma recuperez foarte repede si imi simt picioarele foarte relaxate.

Consider ca Synergy O2 este un produs excelent pentru utilizarea orala si externa.Salvo

Hemoroizi ....

Marturie din Peru ..... Am utilizat Synergy O2
Amestecati oxigenul lichid 40 de picaturi de SynergyO2 in 100ml apa distilata.
Imbibati o bucata de tifon , aplicati in fiecare seara si lasati-l toata noaptea si in 15 zile nu vei mai avea hemoroizi . Eu am luat si 10 picaturi zilnice. Si hemoroizii au disparut. Aceasta este experienta mea cu Synergy O2, este o minune

Cu SynergyO2 avem deja multe marturii despre Fibromialgia

Pentru mai multe informatii clic aici,

1-5:53 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

2-5:03 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

3-4:45 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

4 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

5 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

6-31:20 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici

7-9:09 Daca cunoasteti limba Italiana clic aici,

https://www.youtube.com/watch?v=1V0ptkuhgLo

-----https://www.youtube.com/watch?v=wYwValIhvl8

SynergyO2 se ocupa de oxigenarea celulara personalizata.
.

.

.

.

.

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2019. All Rights Reserved.