Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Tapping

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«T a p p i n g »

     T a p p i n g . . .

"Cand am avut primul atac de panica major si chiar credeam ca o sa fac infarct, l-am pus pe sotul meu sa sune la salvare. Treceam prin multe chestii la vremea respectiva si ma culcam seara doar ca sa ma trezesc in toiul noptii cu atacuri de panica. Doctorul mi-a spus ca sufar de anxietate si m-a bagat in aceeasi oala. Mi se parea foarte frustrant faptul ca nu vor sa ma ajute, asa ca m-am reprofilat pe EFT." Cand Caroline Robinson, de la Warwick, a inceput sa practice terapia alternativa EFT (Tehnica de Eliberare Emotionala), ea a gasit o modalitate de a se vindeca de atacuri de panica". De Hannah Ewans

"Intr-un sfarsit, puteam sa gandesc rational si sa fiu de ajutor. Am redus trauma care imi provoca anxietate si acum cand ma gandesc la asta, nu mai simt nimic. Acum, am o alta perspectiva asupra lucrurilor si pot sa duc o viata normal." In momentul de fata, ea preda EFT propriilor copii, ca sa ii ajute pe viitor.

EFT mai este cunoscut ca metoda "tapping". A fost inventata in anii '90 de un tip pe nume Gary Craig si se trage din teorii de medicina alternativa. In mare parte se bazeaza pe meridianele energetice (meridianele Chi) din medicina alternativa chinezeasca. Ideea de baza a acestui concept este ca meridianele energetice sunt sustinatorii vietii. Fiecare meridian corespunde cu o componenta majora a corpului. Cateodata, se pot forma blocaje de la emotii prea puternice sau traume, iar o sanatate optima necesita un curs energetic echilibrat..

"Toate informatiile acestor meridiane sunt stocate in subconstientul tău", explica Karl Dawson, un practician EFT. "Atunci cand apasam(ciocanim) in punctele respective e ca si cum apasam butoanele de resetare." In timpul procedurii, emotiile sunt eliberate gradual, pana cand excesul de energie se curata pentru a restabili echilibrul. In acupunctura, asta se obtine cu ajutorul acelor. Cu metoda "tapping", iti foloseslti degetele pentru a aplica presiune(ciocanit) in timp ce repeti niste cuvinte.

Pentru mai muulte informatii clic aici

Pentru mai multe informatii clic aici

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.