Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Taparea timusului

"Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

Taparea timusului!

Cum se face si cum te ajuta!"

Descriere

Despre taparea timusului se spune ca ajuta la deblocarea imediata a fluxului energetic din corp si nu numai. Cum se face taparea timusului si cat de eficienta este aceasta tehnica veti afla mai jos. Timusul este o mica glanda endocrina care ajuta la functionarea eficienta a sistemului imunitar.

Face aceasta prin producerea de celule T, care recunosc si distrug orice este recunoscut ca fiind o amenintare pentru organism.

Potrivit medicinei indiene traditionale, aceasta glanda se afla intr-o stransa corespondenta cu chakra inimii. Locatia centrala a timusului nu este intamplatoare. Acesta este situat partial in torace, sub clavicula. Adeptii tehnicii de tapare a timusului sustin ca este localizat in centrul energetic emotional al corpului. De fapt, este adesea numit "protectorul inimii". Este responsabil pentru reglarea energiei intregului corp. Este afectat cel mai mult de emotiile negative. Atunci cand nu te simti in siguranta, cand te simti atacat, neprotejat, timusul este afectat. Gandurile, dar si cuvintele negative pot afecta timusul asemenea unei infectii, reducandu-i capacitatea de protectie a organismului.;

Ce presupune taparea timusului"

Timusul este puternic conectat la restul sistemului energetic al corpului. Aproape orice blocaj sau dezechilibru in intregul sistem poate fi influentat prin lucrul cu acesta. Taparea presupune aplicarea unor batai usoare, ritmice in zona timusului. Pentru un flux rapid de energie se recomanda taparea cu varfurile degetelor, 20 de secunde, timp in care se respira profund. Se loveste pur si simplu cu toate degetele adunate buchet, lovituri ferme, dar fara sa produca durere. Dr. John Diamond recomanda aplicarea batailor in ritm de vals, unu-doi-trei, cu accent pe prima bătaie. De asemenea, dr. Diamond sugereaza sa facem asta in timp ce repetam afirmatia "Sunt plin de energie de viata si de iubire."

Ce efecte are lovirea timusului

Folosind aceasta tehnica simpla poti contribui la reducerea nivelului de stres, iti imbunatatesti dispozitia. De asemenea, taparea timusului sprijina sistemul imunitar, creste puterea si vitalitatea. Usureaza tensiunea interna si va ajuta sa redobanditi echilibrul in viata. Zona timusului poate fi si masata circular. In sensul invers acelor de ceas cureti chakra, iar in sensul acelor se produce energizarea. Tot prin aceasta tehnica putem sa eliberam emotii neprocesate sau blocate. Apoi instalam emotii pozitive pentru a ajuta la sustinerea procesului de vindecare.

Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu terapii simple

Constientizeaza importanta participarii ca Partener . . . . . si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

Porneste motoarele

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.