Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Secretele Vietii

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege si trata Starea de sanatate
«Secretele intregii vieti »


    Secretele intregii vieti. . .

carte

Toata viata ta, adevarul ti-a fost ascuns. Nu ti-a spus nimeni cine esti de fapt, de unde vii si unde te indrepti..

Nu pentru ca aceste lucruri nu au fost descoperite. Sunt oameni care cunosc adevarul de mii de ani, dar intentionat nu vor sa il dezvaluie.

Te Provoc Sa Pornesti Pe Un Drum Al Transformarii Totale... ...din care vei intelege ca nimic nu este intamplator, ca viata nu inseamna numai suferinta si vei afla ca ai o putere mai mare decat iti imaginezi asupra vietii tale..

"Cunoasterea inseamna putere " -Albert Einstein

Vrei Sa Cunosti Adevarul Si Vrei Sa Iti Transformi Viata Pentru Totdeauna! Informatia ---> Cheia Catre O Viata Fericita!

Se spune ca omul nu se schimba pana nu ii ajunge "cutitul la os." Cand suferinta e atat de profunda, abia atunci incepe sa apara schimbarea.

E adevarat, omul trebuie sa treaca prin lectii dure pentru a se schimba sau pentru a-si dori o schimbare. Insa, eu nu iti doresc sa fii nevoit sa ajungi acolo.

Iar daca deja esti acolo, simti cum te macina suferinta, sa stii ca nu esti singur. Societatea si familia nu ne invata cum sa fim fericiti si, de multe ori, nu ne sunt cu adevarat alaturi. Din contra, societatea si familia, de multe ori, ne invata cum sa "intram in randul lumii", sa fim niste copii "xerox" si niste buni executanti..

Dar cum sa fim asa cand fiecare dintre noi are dorinte si nevoi diferite?

Viata nu se rezuma numai la a face ce iti zic parintii si societatea. Daca ar fi asa, atunci de ce peste 95% din oamenii care "intra in randul lumii" nu sunt fericiti?

    Este Normal Sa Fii Nefericit Daca Urmezi Regulile Sistemului Catre Fericire!!

Singura solutie este deschiderea mintii... prin cunoastere.

Doar asa poti deveni un om liber. Sistemul nu iti arata cum sa iti cresti copiii, nici cum sa iti traiesti viata in armonie. Din contra, iti serveste o reteta standard prin care sa i te supui.

O buna parte din viata mea am cautat raspunsurile. DE CE nu primim acces la informatia de care avem nevoie ca sa fim impliniti?

Raspunsul e simplu: daca ai avea acces la aceste informatii, nu ai mai putea fi manipulat. Daca ai fi cu adevarat fericit, ai fi greu de controlat. Omul care stie e omul care iese din turma" si nu poate fi folosit.

Acesta Este Omul LIBER!---> Vrei sa fii LIBER ???

    Oferta Limitata! Pretul va creste curand!

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.