Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Sacroterapie

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«R u g a c i u n i »


     S a c r o t e r a p i e . . .

sacro

Sacroterapie sau terapia prin rugaciune este o forma deosibit de puternica de a obtine echilibrul: fizic, mental si mai ales spiritual. Din lipsa de intelegere, oamenii apeleaza destul de rar sau deloc desi este una dintre cele mai putin costisitoare si la indemana tuturor.

Deseori Sacroterapia este catalogata ca o terapie pur religioasa. Desi aceasta formulare contine o farama de adevar, ea se prezinta totusi putin diferit. Cand vorbim de Sacroterapie, ca si sistem de vindecare, ne referim la ceva mai mult decat o tehnica de tratare a diferitelor boli.

Traim intr-o lume in care stiinta medicinii moderne ii surprinde zi de zi pe cei laici cu posibilitatile si rezultatele sale aproape miraculoase. Totusi sunt tot mai multi si cei care isi exprima neincrederea fata de aceasta stiinta atotstiutoare. Criticile pot aparea in urma efectelor secundare inregistrate sau in urma schimbarii simptomelor sau a lipsei de omenie, a costurilor ridicate etc, dar poate cea mai importanta critica este acea ca ea nu ia in considerare omul ca un intreg.

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul in sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, in el se reflecta doar starile de constiinta a omului. Corpul in sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, cand vorbim de *vindecare* la Sacroterepie, ne referim mai mult la o *reintregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Prin practicarea Sacroterapiei se obtine in primul rand relaxarea, o liniste interioara, Pacea interioara si intr-un mod miraculos si vindecare fizica . Nu trebuie sa fii medium, ascet sau habotnic sau sa fii inrolat intr-o forma oarecare organizatorica. E la fel de simplu datorita faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam si sa o practicam.

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.