Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Reiki

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«R e i k i »


     R e i k i . . .

reiki

REIKI Rei = universal iar, Ki = energia vitala, altfel spus "energia universala a vietii" si a fost denumita astfel de preotul catolic japonez, Mikao Usui, care a descoperit, prin studiu si meditatie, simbolurile metodelor de vindecare. Reiki este o tehnica eficienta, prin care terapeutul directioneaza energia naturala din mediul inconjurator catre pacient, cu scopul de a-l echilibra energetic, de a-l vindeca si/sau de a-i metine sanatatea. Prin reiki se obtine relaxare si eliminarea stresului...

Deseori Reiki este catalogat ca o terapie naturista. Desi aceasta formulare contine o farama de adevar, ea este totusi falsa. Cand vorbim de Reiki, ca si sistem de vindecare, ne referim la ceva mai mult decat o tehnica de tratare a diferitelor boli. Traim intr-o lume in care stiinta medicinii moderne ii surprinde zi de zi pe cei laici cu posibilitatile si rezultatele sale aproape miraculoase. Totusi sunt tot mai multi si cei care isi exprima increderea fata de aceasta stiinta atotstiutoare. Criticile pot aparea in urma efectelor secundare inregistrate sau in urma schimbarii simptomelor sau a lipsei de omenie, a costurilor ridicate etc, dar poate cea mai importanta critia este acea ca ea nu ia in considerare omul ca un intreg.

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul in sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, in el se reflecta doar starile de constiinta a omului. Corpul in sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, cand vorbim de *vindecare* la Reiki, ne referim mai mult la o *reintregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Prin initiere Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Pentru mai multe informatii clic aici,

Constientizeaza importanta participarii la viata de club si te vei bucura de ceea ce va ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.