Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Reflexoterapia

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«R e f l e x o t e r a p i e »


     R e f l e x o t e r a p i e . . .

ref

Fie ca aveti o problema de sanatate cronica sau acuta, fie ca va doriti o modalitate de a reduce tensiunile si de a va imbunatati starea de sanatate, reflexoterapia poate insemna raspunsul la problema dumneavoastra.

Desi actioneazã pe un principiu similar acupuncturii, reflexoterapia este în totalitate neinvaziva. În locul utilizarii acelor, se aplicã o simpla apasare prin intermediul degetelor, la nivelul unor puncte reflexogene de pe picior si de pe maini sau cap. Aceastã apasare are efecte stimulante asupra unor zone specifice din organism.

Reflexoterapia este o forma de tratament perfect sigurã si totodatã, o experienta placutã si relaxantã. Scopul unui ciclu de tratament este de a normaliza activitatea organismului, de a ajuta la eliminarea tensiunilor si de a reduce efectele stresului, ca si de a îmbunatati activitatea nervoasã si circulatia sângelui în tot corpul. 

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul in sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, in el se reflecta doar starile de constiinta a omului. Corpul in sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, cand vorbim de *vindecare* la Reiki, ne referim mai mult la o *reintregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Constientizeaza importanta participarii la viata de club si te vei bucura de ceea ce va ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.