Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Pranic Healing

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«P R A N A »


     P r a n i c  H e a l i n g . . .

Kok Sui

Pranic Healing (vindecarea pranica) este stiinta si arta antica de a vindeca întregul corp cu ajutorul energiei pranice. Aceata presupune manipularea energiei vitale (prana sau ki) a pacientului. Implica transferul de energie vitala de la terapeut la pacient. Ceea ce numim vindecare miraculoasa este doar marirea vitezei de autovindecare a corpului. 

Prana sau ki este energia vitala care mentine în corp viata si sanatatea. Sursele principale de prana sunt soarele, aerul si pamantul. 

Vindecarea pranica a fost creata si perfectionata de un parinte spiritual si maestru al energiei, de origine chinezo-filipineza, Grand Master Choa Kok Sui si care a petrecut ani de zile cercetând învatamintele originare ezoterice, cum ar fi: yoga, qi gong, Kabala si multe altele, pentru a crea un sistem de vindecare "optim", simplu, practic si eficient pe care sa-l poata invata si folosi orisicine. Sunt tot mai multi care invata si folosesc terapiile energetice orientale, pentru mai multe motive, cum ar fi: costurile, lipsa efectelor secundare si mai ales disponibilitatea, iar omul este luat in considerare ca un întreg.

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul în sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, în el se reflectã doar starile de constiinta a omului. Corpul în sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, când vorbim de *vindecare pranica*, ne referim mai mult la o *reîntregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Constientizeaza importanta participarii la viata de club si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.