Dacă crezi că vei reuşi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Vremea in Bucuresti

Click for Bucharest,
 Romania Forecast

Ioan Mudura
Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Vremea in Oradea Hoteluri Oradea
Oferta
logo

Viata ---vazuta altfel!...logo

Oferta . . . Easy-Change-All

Avem in fata un Sistem :

Afacerea este de tip Franciza Alternativa combinata cu Network Marketing!

Cel mai mare magazin on-line cu produse de la A la Z atat noi cat si second hand plus servicii.

Compania noastra tine evidenta si balanta tuturor. Cand cineva livreaza ceva, contul sau creste cu valoare respectiva, nu trebuie sa astepte incasarea (functioneaza ca o livrare pe datorie) in schimb poate lua ce doreste de pe site si contul va scadea cu valoare respectiva, atat de simplu este!

EASY CHANGE ALL Va ofera un sistem pe cat de usor de aplicat in practica, pe atat de  puternic, dat fiind  implementarea lui nu numai la nivel local ci si pe plan international, un sistem la indemana tuturor, care va ofera posibilitatea ca, prin compensari inteligente , sa ajungeti la libertatea financiara mult visata.

EASY CHANGE ALL se bazeaza pe un concept nou, unic la acest moment, prin acea ca influenteaza viteza de circulatie a marfurilor, cu consecinta deblocarii financiare a noastra, a oamenilor (persoane fizice si juridice). Dorel Grigore este fondatorul Companiei Easy Change All, īn anul 2015, este prima companie care ajuta persoanele fizice si persoanele juridice, cu schimburi INDIRECTE de produse si servicii, in sistem Network Marketing, sa vānda īn siguran?ta! Schimburile se fac pe baza de unitati (interne) REUNIT de vanzare-cumparare, cu beneficii majore pentru fiecare! Unitatile REUNIT au o crestere zilnica!

Pasii care trebuiesc parcursi in afacere :

Pasul 1 Inregistrarea - automat te plasezi pe Nivelul gratuit - unde ai posibilitatea sa studiezi Sistemul.

Pentru inregistrare clic aici, dar neaparat inregistrarea se face impreuna cu sponsorul

Pentru mai multe informati clic aici.

Pasul 2. Calificarea - prin achizitionarea unui pachet - 50$( investitie unica pe viata) te plasezi pe Nivel de Cariera:
Partener - 1 STAR ;

Pasul 3. Promovarea - Dupa inscriere, incepi campania ta de promovare a afaceri. Pentru fiecare persoana activa adusa de tine vei obtine foarte multe beneficii la care se vor adauga alte si alte beneficii, directe si indirecte.

Pasul 4.Investitia benevola - Exista modalitatea, functie de posibilitatile fiecaruia sa investeasca de la 1$ in sus, ceea ce va avea consecinte directe in pozitionarea pe Nivelul de Cariera precum si asupra castigurilor:

Fiecare pachet are facilitati in plus.

Viziunea:

Toti Partenerii sa beneficieze de cel mai usor plan de compensare si sa ajunga cat mai multi la libertatea financiara prin dezvoltarea locala si internationala! Plus un serviciu cu un concept UNIC care va debloca financiar foarte multe persoane fizice si juridice!

Conform Planului de compensare, Easy-Change-All ofera mai multe modalitati de obtinere a unor venituri.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener Easy-Change-All si te vei bucura de ceea ce iti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2015. All Rights Reserved.