Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Metoda Silva

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«J o s e   S i l v a »

     M e t o d a   S i l v a. . .

In prezent, dupa 50 de ani de activitate, Metoda Silva este predata in peste 30 de limbi, in 110 tari ale lumii. Numarul absolventilor Metodei Silva din toata lumea depasesete 6 milioane de persoane. In Romania Metoda Silva a inceput sa fie cunoscuta din anul 1994 si in acest moment inregistreaza peste 7 mii de absolventi..

Metoda Silva este un program original si totodata este si cel mai imitat program de meditatie dinamica. Metoda Silva invata cursantii tehnici speciale de imaginatie pentru a-si reprograma subconstientul si programele negative precum sa patrunda in adevaratul lor potential pentru a-si realiza telurile. In Romania, Metoda Silva a fost adusa in 1993 de catre Rajko Kuzmanovic, care astazi este fondator si instructor.

Esti acum in fata uneia dintre cele mai mari aventuri a vietii tale. Fiecare rezultat pe care-l vei obtine va schimba imaginea pe care ai avut-o despre tine si lumea in care te-ai nascut. Cu noile tale aptitudini castigate vei deveni responsabil de utilizarea lor "pentru beneficiul umanitatii ", asa cum mentioneaza una din frazele utilizate in Controlul Mental. Nu le vei putea folosi in alt mod, asa cum vei invata in cele ce urmeaza.

Acum pentru prima data, exista posibilitatea ca cea mai mare parte a cursului sa-l putem invata prin cuvinte scrise. Domnul Silva a imprumutat in mod liber din invatatura orientala si occidentala, dar produsul final este american. Cursul, asa cum este si fondatorul sau, este foarte practic. Tot ce el te invata, te va ajuta sa ai o viata mai fericita, mai eficienta, aici si acum.

Controlul Mental inseamna sa ajungi la un nivel de meditatie profund, unde tu ai posibilitatea de a-ti exersa propria ta minte sa preia comanda, utilizand limbajul ei propriu de imagini, intarind acestea prin cuvinte, ajungand astfel la rezultate care devin din ce in ce mai spectaculoase, sistematica metoda descopera posibilitati nelimitate.

"Se face meditatie care este o meditatie pasiva. Controlul Mental merge mult mai departe. Ei invata cum si in ce fel sa utilizam acest nivel al mintii pentru a ne putea rezolva problemele, fie cele marunte, fie din cele mai grave. Aceasta meditaĊ£ie este o meditatie dinamica; puterea ei fiind intr-adevar spectaculoasa. In zilele noastre se vorbeate tot mai mult de nivelul Alfa.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.