Dacă crezi că vei reuşi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Vremea in Bucuresti

Click for Bucharest,
 Romania Forecast

Ioan Mudura
Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Vremea in Oradea Hoteluri Oradea
Gid inregistrare
logo

Viata ---vazuta altfel!...logo

Ghid inregistrare . . . Easy-Change-All

Pasul 1 Inregistrarea - dupa Activare ai posibilitatea sa studiezi Sistemul.

Pentru inregistrare clic aici, dar neaparat inregistrarea se face impreuna cu sponsorul

In stanga paginii aveti datele mele de contact

Complectam cu datele noastre reale formularul(este vorba despre bani), dam clik pe termeni si conditii, apoi clik pe butonul de INREGISTRARE se primeste confirmarea in INBOX-ul adresei de email

Pentru a Activa Contul, intram in Contul nostru de email si dam clik pe linkul de activare, dupa care putem sa ne logam in Site-ul oficial

http://easychangeall.com/

Pasul 2. Calificarea - prin achizitionarea unui pachet - Vezi Pasul 4( investitie unica pe viata) te plasezi pe Nivel de Cariera:
Partener 1-8 STAR ;

Calificarea se realizeaza astfel: ne logam in Site-ul oficial si dam clik pe meniul "Cumpara ", functie de posibilitati activam meniul "Cumpara unitar" sau "Cumpara STAR". Pentru a continua cereti sprijinul sponsorului. obtinind Nivelele:

http://easychangeall.com/

Vezi Pasul 4 - poti opta pentru oricare dintre cele 8 pachete - clik pe Cumpara STAR (functie de posibilitatile financiare) si ai acces la "Achizitioneaza direct un rank " aici poti sa vezi o serie de facilitati, functie de Star .


Pasul 3. Promovarea - Dupa inscriere, incepi campania ta de promovare a afaceri. Pentru fiecare persoana activa adusa de tine vei obtine foarte multe beneficii la care se vor adauga alte si alte beneficii, directe si indirecte.

Pasul 4.Investitia benevola - Exista modalitatea, functie de posibilitatile fiecaruia sa investeasca mai mult de 50$ ceea ce va avea consecinte directe in pozitionarea pe Nivelul de Cariera precum si asupra castigurilor:
1 STAR -   50 USD          5 STAR - 1.550 USD
2 STAR - 150 USD          6 STAR - 3.100 USD
3 STAR - 350 USD          7 STAR - 6.250 USD
4 STAR - 750 USD          8 STAR - 12.500 USD

Fiecare pachet are facilitati in plus.

Viziunea:

Toti Partenerii sa beneficieze de cel mai usor plan de compensare si sa ajunga cat mai multi la libertatea financiara prin dezvoltarea locala si internationala! Plus un serviciu cu un concept UNIC care va debloca financiar foarte multe persoane fizice si juridice!

Conform Planului de compensare, Easy-Change-All ofera mai multe modalitati de obtinere a unor venituri.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener Easy-Change-All si te vei bucura de ceea ce iti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2015. All Rights Reserved.