Dacă crezi că vei reuşi sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Vremea in Bucuresti

Click for Bucharest,
 Romania Forecast

Ioan Mudura
Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Vremea in Oradea Hoteluri Oradea
Franciza Altenativa
logo

Viata --- vazuta altfel!...

« Franciza Easy-Change-All»
Afacere cu o mica investitie si cu experienta altora

Invitam pe toata lumea intereseata de o viata mai implinita
si o viata fara grija zilei de maiine

Sa se alature echipei noastre, unde va primi informatii prin care sa inteleaga si va fi sprijinit sa dezvolte o afacere simpla usoara si foarte profitabila

Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Sa presupunem ca aflati prin diferite mijloace (din presa, de la cunoscuti, printr-un contact personal) ca cineva desfasoara o afacere interesanta si foarte profitabila si vi se pare ca respectiva afacere ar fi foarte potrivita si pentru dvs. Ati vrea sa demarati ceva similar, dar... cum sa procedati?

In mod sigur, intreprinzatorul care detine afacerea s-a lovit de o gramada de greutati pana sa obtina succesul care v-a incantat pe dvs. Poate ca exista si unele secrete, pe care e foarte greu, daca nu imposibil, sa le descoperiti singur de aceea doresc sa formez o echipa. Si atunci se pune intrebarea: oare merita sa bajbaiti dupa raspunsurile la toate problemele care apar, cand stiti cu siguranta ca cineva are deja aceste raspunsuri.

Solutia este urmatoarea: s-ar putea ca intreprinzatorul in cauza sa fie dispus sa va furnizeze, in anumite conditii, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a pune pe picioare o afacere similara. Practic, veti putea "clona" aceasta afacere, bucurandu-va, de ce nu, de acelasi succes. Sistemul de parteneriat care face posibil acest lucru se numeste franchising.

Franciza = Afacere la Cheie!

Franciza " Easy-Change-All"nu este nici un mister. Afacerea se bazeza pe pe platforma online unde cumparatorii obisnuiti(membri Easy-Change-All) sunt in permanent contact vanzatorii (membri Easy-Change-All) unde se realizeaza vanzare/cumparare a produselor care sunt expuse pe platforma Easy-Change-All.

  • Pentru inregistrare clic aici, dar este util ca inregistrarea sa se face impreuna cu sponsorul.

Aveti posibilitatea de a avea propria dumneavoastra afacere. Cu o singura investitie (care este garantata), fara sa platiti alte taxe pe care le percep majoritatea afacerilor in retea.

.

Cu siguranta si TU poti sa cāstigi atat direct cat si rezidual!

Mult succes!

Asadar in aceasta echipa asteptam persoane care inteleg si chiar daca nu inteleg modul in care functioneaza al companiei si sunt de acord cu el si cea ce trebuie sa faca pentru el.

Nu este neaparat necesara cunosterea internet-marketing-ului, fiind suficiente cunostinte minime de a primi si trimite mesaje prin e-mail

"Cetatenii de rand, au un loc de munca, iar oamenii bogati au retea".
Robert Kiyosaki.

Constientizeaza importanta participarii si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2015. All Rights Reserved.