Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Despre ProiectST

Viata --- vazuta altfel !...


Avem in fata un ProiectST despre
«A u t o v i n d e c a r e a »

care

intrece tot ce ati vazut pana acum !...

      Despre ProiectST. . . . . .

ProiectST este de fapt Proiect Shansa Ta vizeaza personele care isi doresc sa-si imbunatateasca Starea de Sanatate, a lor si a celor dragi, acum au ocazia/shansa.

Avem in vedere Tapping EFT

Tapping EFT este o tehnica inovatoare care combina psihoterapia si presopunctura, reunind elemente de expunere, terapie cognitiva si stimulare somatica. Cunoscut in mod obisnuit sub numele de =Tapping EFT= inseamna Emotional Freedom Techniques. Dezvoltatorii EFT considera ca este similar cu acupunctura, dar fara ace si a fost denumita "acupunctura psihologica". .

Tapping-EFT - sunt un ansamblu de tehnici neconventionale, din grupa "terapiilor energetice de meridian", care se adreseaza atat profesionistilor cat si neprofesionistilor, o metoda de vindecare si auto-vindecare atat a problemelor emotionale cat si fizice.

La fel ca in cazul acupuncturii,Tapping EFT stimuleaza diferite puncte de presiune (cap meridian) pe fata si corp pentru a ameliora stresul, ceea ce apoi amelioreaza multe preocupari psihologice. Tapping EFT este o metoda puternica de autoaplicare, de reducere a stresului, bazata pe cercetari ample care arata ca suferinta emotionala contribuie foarte mult la boli. Tapping EFT poate aborda o serie de probleme concentrandu-se pur si simplu pe problema pe care doriti sa o abordati cu o declaratie de acceptare, impreuna cu o tehnica simpla de tapare/ciocanire cu doua degete. Un psiholog clinician si de sanatate si cercetator si antrenor mondial in Tapping EFT, explica mai jos, mai multe despre EFT "Cum sa faci tapping" si De ce functioneaza

Tapping-EFT este procedura care se mai numeste si acupunctura emotionala deoarece combina stimularea centrilor energetici din capetele meridianelor - prin batai usoare (presopunctura) - cu elemente de stimulare a emisferelor cerebrale, in timp ce ne indreptam atentia pe ceea ce inseamna durere, amintiri nefericite, emotii care ne provoaca disconfort, diferite adictii, pofte, etc.
Metoda este foarte simpla si o data invatata se poate aplica in orice situatie intrucat:
- nu implica proceduri chirurgicale
- nu se folosesc ace
- nu se folosesc medicamente sau substante chimice
- nu se impinge si nu se trage de corp, fiind absolut neinvaziva

Metoda Tapping-EFT este usor de invatat, se poate face oriunde si adesea rezultatele sunt imediate. Ea este aplicata si lucreaza pentru oameni de toate varstele, inclusiv sugari si chiar pentru animale de companie.

Cand apartii marii familii Tapping EFT nu inseamna doar ca ai o shansa unica de ati consolida sanatatea pe termen lung, ci si ca iti poti dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi sa ii motivezi si sa ii inspiri pe ceilalti sa gandeasca la scara larga si, in consecinta, sa stapaneasca arta unei atitudini mentale pozitive. Succesul aduce succes si nu trebuie sa mergi mai departe de Tapping EFT ca sa iti dai seama de acest lucru! De la aparitie, Taping EFT a ajutat sute de mii de persoane sa isi imbunatateasca sanatatea .

Tapping EFT - Valorile Fundamentale

Incredere
In permanenta pentru a crea un brand credibil, pe baza unor rezultate sigure si de incredere, a unor produse si servicii de cea mai inalta calitate, care au castigat fidelitatea clientilor nostri.

Libertate
Partenerilor nostri li se creaza conditii si posibilitatea de a fi liberi fizic, mental, spitual si chiar financiar adica =timp liber, sanatate, libertate personala, pentru a se bucura de o viata creativa, satisfacatoare si sanatoasa.

Sprijin
Credem in forta motivatiei interne si sprijinim indeplinirea visurilor individuale ale fiecaruia, fara niciun fel de presiune.

Dezvoltare
Suntem dedicati dezvoltarii continue. Implementam solutii inovatoare in domeniul sanatatii, dezvoltarii personale si profesionale, precum si al afacerilor.

Recunoastere
Recunoastem realizarile si rezultatele deosebite si ii vom sustine.

Munca in echipa Suntem dedicati muncii eficiente si placute in echipa, cu persoane care impartasesc aceleasi valori.

Sanse egale
Suntem deschisi tuturor celor care doresc sa realizeze mai mult in viata si sunt dispusi sa faca tot ce trebuie in acest scop .

Servicii de calitate
Facem tot ce ne sta in putinta sa ne deservim membrii si clientii intr-un mod cat mai onorabil.

MISIUNEA NOASTRA
Suntem dedicati membrilor comunitatii noastre, cu care avem o relatie de colaborare si respect reciproc. Ne bucuram de fiecare moment al Vietii de Calitate pe care o traim, bazate pe sanatate si independenta financiara.

VIZIUNEA NOASTRA
Viziunea ProiecST - Tapping EFT este de a fi liderul la nivel mondial in promovarea unui stil de viata sanatos si de a oferi libertate tuturor Membrilor cu ajutorul procedurilor si serviciilor sale de cea mai inalta calitate.

Facem parte din cel mai valoros club din lume, care creeaza o viata mai buna pentru dvs. si pentru ceilalti in timp ce face ca lumea sa fie un loc mai bun.

Site Shansa clic aici,

Pentru mai multe informatii clic aici,

Tapping EFT intrece orice..., vazut anterior in lume !

  • ProiectST-Tapping EFT iti ofera instrumentele necesare pentru a depasi orice obstacol ;
  • Asigura posibilitatea informarii, instruirii online.
  • Eu personal asigur monitorizarea celor care ma solicita.
  • Atrage lideri mari.
  • Simplitate, care permite ca noii membri sa ajunga rapid pe drumul cel bun.
  • Totul se poate face la domiciliu, la locul de munca, in masina, in tren.;
  • Eu ofer materialul de instruire si realizare precum si monitorizarea gratuit;
  • Aveti la dispozitie datele mele de contact.

Constientizeaza importanta participarii ca Partener ProiecST si te vei bucura de ceea ce iti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata ! Noi te vom ajuta !

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.