Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Cristale
logo

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege Starea de sanatate
«C r i s t a l e»


C r i s t a l o t e r a p i e . . .

Cristal

Cristalele sunt folosite in diverse domenii, mai ales in comunicare, aici ne vom ocupa de modul in care sunt folosite pentru imbunatatirea starii de sanatate. Se prezinta sub diferite forme ca bijuterii, baghete sau lasere, sfere precum si sub orice alte forme si marimi.

Este important sa stim ca putem utiliza cristalele atat pentru curatirea, purificarea cat si energizarea omului operatiuni care vor duce la inlaturarea blocajelor, cu care terapeutul directioneaza energia naturala din mediul inconjurator catre pacient, cu scopul de a-l echilibra energetic, de a-l vindeca si/sau de a-i mentine sanatatea. Cristalele nu apartin unei mode ca "New Age" si nici nu sunt jucarii. Menirea lor ACUM si Aici este de a ajuta omenirea in deschidere si ridicare spirituala

Folosirea cristalelor in scopul vindecarii altor persoane te pune intr-o pozitie de forta-forta pe care trebuie sa fii hotarat sa o folosesti cu intelepciune si in scopuri bune, urmarind principiul lui Hipocrat "In primul rand sa nu faci rau."

Cristaloterapia a devenit, alaturi de alte metode alternative de mentinere a sanatatii, o practica destul de raspandita in adeptii altor metode de vindecare. Cristaloterapia nu este neaparat o practica sofisticata, nu trebuie neaparat sa va ganditi la un salon specializat, in care stati intins si asteptati o ora sa primiti energia cristalelor. Va puteti bucura de efectele binefacatoare ale cristalelor asupra organismului din exterior in interior chiar si prin metode mult mai simple.

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul in sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, in el se reflecta doar starile de constiinta a omului. Corpul in sine nu face nimica; putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim *constiinta* si *spirit*. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, cand vorbim de *vindecare* in cristaloterapie, ne referim mai mult la o *reintregire*, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Pentru mai multe informatii clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.