Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Blocaje

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege si trata Starea de sanatate
«Blocaje energetice »


    Blocaje energetice. . .

Exista in anatomia energetica a omului asa-numitele canale(meridiane) care transporta energia in organism, canale pe care lucreaza acupunctorii si presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 si de oamenii de stiinta atunci cand au fost puse in evidenta prin injectarea de izotopi radioactivi, descoperire facuta de un cercetator de origine japoneza .

Cautand sa puna in evidenta aceste canale energetice, cunoscute in medicina traditionala chineza inca de acum 5000 de ani, s-au injectat izotopi radioactivi pe subiecti; in cadrul acestui experiment s-a constatat la fotografia in laborator ca izotopii s-au raspandit in organism exact pe aceste trasee cunoscute ale energiei. Odata descoperit acest lucru, medicina contemporana l-a acceptat existand acum specializarea de medic acupunctor

Uneori aceste canale se blocheaza si curgerea energiei este oprita partial sau total. Cand apare un blocaj total, problema este grava, poate fi perturbata sau chiar oprita functionarea unui organ, poate apare o tumoare. Cand este partiala apar disfunctionalitati mai mari sau mai mici. In corpurile energetice ale omului (care inconjoara corpul fizic) pot apare "chisturi" informational energetice, sau "gauri" informational energetice care in timp duc in plan fizic la chisturi sau tumori, respectiv ulceratii

Tot din anatomia energetica fac parte si chakrele, centrii energetici sau vortexuri, puncte prin care intra in organism energia proaspata din univers, si iese afara energia uzata. Si chakrele se pot bloca, ele avand mai multe spite prin care primesc energia si o distribuie in organism, pe zone, organe si celule.

Care pot fi cauzele acestor blocaje?

Cauzele generale ar putea fi de la cele fizice: un accident fizic, o alimentatie necorespunzatoare, probleme emotionale: supararea, mania, tristetea, sentimentele negative ba chiar si un sentiment pozitiv daca este trait excesiv de intens fata de cat poate organismul respectiv sa duca, poate provoca un blocaj. Pot fi si atentionari din partea sufletului ca nu invatam corect o anumita lectie de viata.

Problemele mentale: rautatea, invidia, gelozia si altele pe care le stim pot provoca acest lucru. Transferul de energie nociva de la alta persoana, de la un loc, sau de la o planta incompatibila persoanei respective poate provoca un blocaj energetic. Anumite aspecte ale pozitionarii astrelor fata de locul in care se afla persoana respectiva intr-un anumit moment. O alta cauza ar putea fi atacurile cu armele psihotronice pe care le folosesc marile puteri pentru manipulare sau atac. Si nu in ultimul rand Stresul. Sunt foarte multe cauze, aici am enumerat cateva mai des intalnite..

In aceste situatii practica Reiki, atat auto tratamentul cat si meditatiile si celelalte exercitii sunt foarte folositoare prin usurinta cu care pot fi aplicate si prin eficienta dovedita in viata milioanelor de practicanti din intreaga lume. In anul 2022 se implinesc o suta de ani de cand practica Reiki a fost redescoperita si redata oamenilor pentru a se cunoaste mai bine si din punct de vedere spiritual si energo-informational cat si pentru a fi de ajutor in a avea o viata implinita!

Mai sunt si alte modalitati ca: reflexoterapia, cristaloterapia, pranichealing, thetahealing, sacroterapia, metoda silva, atingerea cuantica, codul vindecarii cu ajutorul carora pot fi rezolvate intreruperile/blocajelor energetice.

Dar iata, mai nou mai proaspat a aparut Tapping combinat cu CBD, care sunt usor de utilizat(fiecare pentru el), cu rezultate incredibile.

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Revino la Site clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.