Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Club

"Daca crezi ca ešti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!"

Club * Shansa * Oradea

"Afla Cum Poti Sa-ti Rezolvi
problemele de sanatate in cadrul Clubului!".

Bun venit in C l u b. . .

Unde vei obtine o multime de bucurii si satisfactii. Trebuie sa stii ca vei pierde mai multi bani si mai mult timp daca nu vei fi in cea mai buna forma.

Ce ar fi daca ai putea controla in mod constient ceea ce se presupune ca este un proces de autovindecare ce scapa constientului? Cum ar fi daca ai putea invata sa stapanesti cel mai important element al procesului, energia vindecatoare folosita de corp pentru a se repara singur? Stim, si daca nu stim putem afla o serie de forme/tehnici/produse, cu ajutorul carora putem contribui la imbunatatirea sanatatii noastre si a celor dragi.

Avem in vedere urmatoarele:

 • Viata -- vazuta altfel
 • Utilizarea de produse naturale si aparate;
 • Informatii referitoare la terapii energetice ca:
  1. Reiki,
   Gimnastica interna
   Reflexoterapie
   Sacroterapie
   Pranic Healing
   Cristaloterapie
   Theta healing
   Secretele intregii vieti
   Tapping
   Metoda silva
   Atingere cuantica
   Codul vindecarii
   Taparea timusului

    Dorinta fiecarei fiinte umane este ca, fiecare dintre noi sa beneficieze atat de utilizarea produselor naturale de inalta calitate cu impact deosebit asupra starii de sanatate precum si folosirea metodelor traditionale orientale, care au o tinta clara si precisa, adica imbunatatirea conditiilor de viata, ba mai mult, este de dorit ca fiecare dintre noi sa duca o viata fara boli, insemnand sanatate, putere de munca, atitudine optimista, energie, frumusete, bucuria de a trai si a te bucura de viata, incetinirea fenomenului de imbatranire.

    Poti sa ni te alaturi daca esti de acord ca este extraordinar sa fii tanar si dinamic pana la o varsta inaintata, sa te trezesti in fiecare dimineata simtindu-te minunat, sa obtii bucurie si multumire si toate astea fara a avea nevoie sa iei medicamente sau alti stimulenti. Noul stil de viata se manifesta in toate domeniile vietii: nutritie, frumusete, sanatate, munca, relaxare.

    Acest stil de viata inseamna intoarcerea omului catre natura unde cauta metode si produse naturale pentru sanatate, pentru echilibru psihic si energetic. Produsele, metodele si practicile in majoritate orientale, inseamna incredere justificata in alimente ecologice, bauturi naturale,suplimenti nutritivi obtinuti din plante, fitness, masaj, reflexoterapie, acupunctura, tapping, cosmetice pe baza de plante, tratamente energetice etc.

    Cum abordam Wellness?

    Wellness inseamna incredere justificata in alimente ecologice, bauturi naturale, suplimenti nutritivi obtinuti din plante, fitness, masaj, reflexoterapie, reiki, pranic heling, gimnastica dao, sacroterapie, cosmetice pe baza de plante, etc. Modernul stil de viata wellness pune accent pe educarea compotamentala a oamenilor in ceea ce priveste spiritul, gandirea, corpul, relatiile interumane. Wellness ne ofera posibilitatea de a ne proteja sanatatea, spiritualitatea, bucuria si prietenia si iubirea..

    Nu trebuie decat sa stim ca in cadrul Clubului vom invata cum sa ne controlam felul de a manca, de a bea, de a face sport si a socializa. Nu trebuie sa spui ca nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aduca , relaxare, sport, dragoste de viata si atitudine pozitiva. Constientizeaza importanta acestor recomandari din Site si te vei bucura de ceea ce va ofera viata pina la o virsta inaintata.

    Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de de viata,incepe cu intrarea in Club

    Deci, cum functioneaza totul?

    Exista dovezi stiintifice ale eficientei Tapping?

    In ultimii ani, a existat un numar tot mai mare de cercetari incontestabile, care demonstreaza ca Terapiile energetice produc modificari reale si durabile.

    Am colectat destul de multe dintre aceste studii de cercetare .

    Dar intre timp, iata cateva constatari demne de remarcat:

    Terapiile prevazute in acest Site regleaza sistemul nervos si creste sistemul imunitar prin readucerea corpului in raspunsul sistemului nervos parasimpatic (relaxare). Acest lucru permite sistemului imunitar, sistemului digestiv, sistemului reproductiv si sistemului endocrin sa functioneze asa cum ar trebui.

    Reducerea stresului reduce, de asemenea, nivelul de cortizol din organism. Aceasta reducere ajuta capacitatea corpului dumneavoastra de a lupta impotriva inflamatiei si de a va stimula sistemul imunitar.

    Raspandirea Tapping a atras atentia comunitatii medicale din intreaga lume, ducand la mai multe studii clinice care au documentat eficacitatea sa incontestabila.

    Cum crezi ca va arata de aici in colo viata mea?

    Milioane de oameni se multumesc cu vieti pline de sanatate precara si bagaje emotionale.

    Nu stiu cum sa realizeze vietile vesele si satisfacatoare pe care le doresc, sunt blocati acceptand un stil de viata de traume emotionale, dureri fizice cronice, constrangeri si dependente, sau poate doar un sentiment gol in interior, conducand, asa cum a spus faimosul Henry David Thoreau, vieti de disperare linistita.

    Ti se pare familiar? Exista ceva care sa te impiedice sa te bucuri de viata ta?

    Daca esti ca multi oameni, s-ar putea sa te simti prins, prins in acest ciclu. Te-ai saturat sa te simti trist, deprimat, anxios, nemultumit si rau. Ati dori sa cresteti, sa infloriti si sa prosperati, punand trecutul in trecut. Vrei sa fii cel mai bun, traind o viata plina de liniste, bucurie si implinire, de la o zi la alta si de la un moment la altul

    Deci, cum functioneaza totul?

    Modernul stil de viata pune accent pe educarea comportamentala a oamenilor in ceea ce priveste spiritul, gandirea, corpul, relatiile interumane. Se ofera posibilitatea de a ne proteja sanatatea, spiritualitatea, bucuria, prietenia si iubirea.

    Nu trebuie decat sa stim sa ne controlam felul de a manca, de a bea, de a respira, de a face sport si a socializa. Nu trebuie sa spui ca nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aduca relaxare, dragoste de viata si atitudine pozitiva.

    Constientizeaza importanta participarii la viata de club si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata! Noi te vom ajuta!

    Bun venit in Clubul *Shansa* Oradea
    • Fa-ti timp -
    • Fa-ti timp sa traiesti: este secretul Succesului.
    • Fa-ti timp sa gandesti: este sursa Puterii.
    • Fa-ti timp sa te joci: este secretul Tineretii.
    • Fa-ti timp sa citesti: este fundamentul Cunoasterii.
    • Fa-ti timp pentru prietenie: este izvorul Fericirii.
    • Fa-ti timp sa visezi: iti inalta sufletul catre Cer.
    • Fa-ti timp sa razi: va ridica valul Tristetii.
    • Fa-ti timp pentru Dumnezeu: este singura Investitie durabila.
    • Fa-ti timp sa meditezi: iti va inalta Inima.
    • Fa-ti timp sa te rogi: este contopirea mintii cu Dumnezeu.
    • Fa-ti timp sa iubesti: este privilegiul celor Buni.
    • Fa-ti timp sa lucrezi: este pretul Succesului.
    • Fa-ti timp...Fa-ti timp...Fa-ti timp . . . . . .

    Poti sa iei antibiotice ca sa te lupti  cu infectiile, sa te indopi cu aspirina ca sa nu mai simti dureri, sa-ti pui incheietura mainii in ghips sau chiar sa te oprezi de apendicita, dar pastilele si procedurile medicale nu te "vindeca". Ele reduc inflamatiile, se lupte cu bacteriile sau, in cazul unei fracturi sau operatii, fac posibila vindecare. Insa corpul se vindeca singur. Si o face intr-un mod uluitor. Cu ajutorul unor procese pe care noi nu avem inca puterea sa  le patrundem, corpul are de la nastere minunata capacitate de a se vindeca. Iata ca avem posibilitatea sa-l ajutam cu EFT

    Constientizeaza importanta participarii ca Partener de club . . . si te vei bucura de ceea ce-ti ofera viata pana la o varsta inaintata. Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata ! Noi te vom ajuta !

    Porneste motoarele

    "Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
    H.Jackson BROWN Jr.

    Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.